E ultima lor şansă!

explo 1000x200

Metalul Reşiţa şi CSM Râmnicu Vâlcea se întâlnesc sâmbătă, în Valea Domanului, într-un meci extrem de important în ceea ce priveşte promovarea în Liga I.

Rosso-nerii au câştigat la Slatina şi au rămas astfel în cărţi pentru un loc de prima ligă. O victorie în meciul de sâmbătă i-ar face şi mai mult pe fani să viseze frumos, mai ales că vâlcenii s-ar îndepărta foarte mult de acest obiectiv. Fotbaliştii din Zăvoi nu au decât varianta victoriei cu Reşiţa după ce au scos un singur punct din cele şase puse în joc în primele două etape. „Dacă e să gândim după ce se întâmplă în clasament, e cam ultima şansă a lor. Trebuie să fim foarte atenţi şi să fim pregătiţi de luptă, pentru că sunt convins că va fi un meci foarte, foarte greu. Trebuie să stăm în joc, să nu greşim şi atunci sunt sigur că vom câştiga”, a spus Marian Pană, antrenorul Metalului.

Rezultatele nesatisfăcătoare ale vâlcenilor din play-off l-au costat scump pe Claudiu Niculescu, care a fost înlocuit pe banca tehnică de către Erik Lincar. „Această schimbare poate să însemne un plus pentru jucători, să-şi dorească să-i arate noului antrenor un suflu nou. Tot timpul parcă se mobilizează altfel jucătorii în astfel de momente. Dacă noi suntem în regulă, atunci lucrurile sunt rezolvabile, ca să zic aşa”, a mai spus Pană.