(E) Tinerii în blugi, în periplu prin Caraș!

Circa 20 de tineri, membri ai Partidului Mișcarea Populară, s-au urcat în Caravana Schimbării și au început turul electoral al județului.

Îmbrăcați în blugi, așa cum sunt reprezentanți chiar și pe afișul electoral de Elena Udrea, membrii PMP, foarte tineri cei mai mulți dintre ei, sunt hotărâți să schimbe lucrurile și să le transmită cărășenilor mesajul: ,,Mișcarea face schimbarea!”.

Startul deplasărilor s-a dat chiar de astăzi, cu mai multe opriri în comunele cărășene din zona orașelor Oravița și Moldova Nouă, dar nu numai. Caravana continuă și mâine seria deplasărilor, urmând ca sâmbătă și duminică tinerii în blugi să ofere reșițenilor șepci, tricouri și brichete branduite în operațiunea pe care au numit-o generic ,,Piața”.

,,Obiectivele pe care le vor avea candidații PMP în Parlamentul European se referă la o economie europeană solidă, cu crearea de oportunități de locuri de muncă pentru români, consolidarea relațiilor cu SUA și o atitudine fermă față de Rusia, precum și la susținerea intrării României în zona euro cel mai devreme în 2017, într-un mod care să fie profitabil pentru cetățenii români, a declarat Viorel Blajovan, președintele filialei județene a Patidului Mișcarea Populară.