(E) Europa are nevoie de oameni puternici!

Europa este pentru România și români o casă. Europa înseamnă 500 de milioane de oameni care trăiesc, muncesc și se bucură împreună.

Europa înseamnă instituții solide și funcționale. De aceea, în Parlamentul European, acolo unde se adoptă legile pentru toate statele Uniunii, trebuie să intre oameni care vor și pot să întărească Uniunea Europeană, și nu oameni care să o distrugă prin incompetență, nepăsare și corupție.

Domnul Schulz, care este candidatul socialiștilor la președinția Comisiei Europene și șeful lui Ponta la nivel european, a declarat acum două săptămâni să nu sancționăm Federația Rusă, că luăm gaz de la ei. Cu alte cuvinte, să ne vindem libertatea pentru gazul rusesc! Nu aceasta este atitudinea corectă! Să încheiem odată acest șantaj pe care îl face Rusia care ameninţă şi calcă cu bocancii pe frontieră şi pe tratate! Fiind o situaţie de criză politică, răspunsul trebuie să fie pe măsura crizei.

Nu putem să dăm un răspuns de stare de normalitate pentru că nu trăim în normalitate. Iar răspunsul pe măsura crizei este haideţi în UE, să fim împreună! Europa și România, mai ales în aceste momente de criză și în fața pericolului rusesc, au nevoie de oameni puternici, onești și incoruptibili.

MM_04

MAIN FOTO: www.romanialibera.ro