E.ON dăruiește energie unor așezăminte sociale din Caraș-Severin

De Crăciun, E.ON Energie România dăruieşte 200.000 kWh unor instituţii sociale din 10 judeţe, printre care și două din Caraș-Severin. Este vorba despre un concurs în cadrul căruia oamenii sunt invitați să voteze și să dea share și like pe Facebook.

Iniţiativa este realizată în cadrul campaniei „Dăruiește Lumină”, desfășurată în perioada 13-27 decembrie 2017, pe website-ul www.daruiestelumina.ro, precum şi pe pagina de Facebook dedicată. Întreaga cantitate, care va consta în energie electrică sau echivalentul în gaze naturale, va fi donată, în funcţie de voturile românilor, unor spitale, case de copii și cămine pentru vârstnici.

E.ON Energie România anunță lansarea unei noi ediţii a campaniei „Dăruiește Lumină”, prin intermediul căreia vor fi donaţi 200.000 de kWh – gaz și electricitate – în perioada 13-27 decembrie 2017, către un număr de 14 instituții publice, precum case de copii, cămine pentru vârstnici și spitale, pe care românii le vor putea vota.

Căminul pentru Persoane Vârstnice Bocşa şi Centrul Rezidenţial de Asistenţă Caransebeş din judeţul Caraş-Severin se numără între beneficiarii campaniei. Lista instituțiilor participante poate fi găsită pe website-ul www. daruiestelumina.ro, dar şi pe pagina de Facebook dedicată campaniei, acolo unde utilizatorii pot alege destinatarii kilowaţilor-oră.

Tot ceea ce trebuie să facă fiecare participant este să dea like sau share poveştii respectivei instituţii în reţeaua de socializare şi automat aceasta va primi 10 kWh. Un utilizator poate direcţiona kWh către mai multe instituţii, în limita a 10 distribuiri. Pentru stabilirea cantităţii totale de kWh de care va beneficia fiecare instituţie în parte, vor fi luaţi în considerare kWh strânşi atât în urma like- şi share-urilor directe ale postărilor de pe Facebook, cât şi în urma distribuirii poveştilor de pe website. Toţi cei 200.000 kWh sunt donați de E.ON Energie România, cantităţile oferite urmând să fie scăzute din factura de energie electrică sau gaze naturale a beneficiarilor. Campania „Dăruieşte Lumină” a ajuns la cea de-a patra ediţie.