E OFICIAL! Manuel Dănilă a renunțat la funcția de primar al orașului Bocșa! Cismăneanțu sau Pascu?!

Prefectul județului Caraș-Severin, Cristian Gâfu, a confirmat pentru expressdebanat.ro că a luat act de demisia edilului-șef!

Primarul Dănilă s-a declarat aproape neputincios în fața problemelor administrative de la Bocșa, iar colegii din PNL nu i-au oferit sprijinul pe care acesta l-a așteptat, motiv pentru care a început să se gândească la demisie. Paharul pare să se fi umplut după ce s-a infectat cu COVID, nenorocitul de virus lăsând urme serioase asupra stării sale de sănătate. Ieri, când colegii săi de partid au încercat să-l execute pe directorul ADI Intercom Deșeuri doar pentru că e social-democrat, Manu Dănilă s-a ridicat de la masă și a plecat, anunțând că el nu vrea să fie părtaș la astfel de lucruri. Astăzi, edilul Bocșei a mers chiar mai departe. Și-a oficializat demisia!

Am primit demisia domnului primar. Urmează să iau legătura cu secretarul UAT Bocșa și să parcurgem pașii procedurali în astfel de situații”, a confirmat prefectul Gâfu pentru expressdebanat.ro.

leader board 728 x 90 px

În termen de 90 de zile, la Bocșa se vor organiza din nou alegeri pentru funcția de primar. Eugen Cismăneanțu, fostul edil al orașului până în 27 septembrie 2020, e gata să revină. Acesta a confirmat pentru expressdebanat.ro că va candida. Se anunță o confruntare adevărată, pentru că, în joc intră și un alt fost edil al orașului, social-democratul Mirel Pascu. „Da, voi candida și voi câștiga un nou mandat, Bocșa are nevoie să punem repede lucrurile în mișcare. Din păcate, Manu Dănilă nu a reușit să se acomodeze cu ceea ce înseamnă administrația publică”, a spus Pascu pentru expressdebanat.ro.