E OFICIAL! Manuel Dănilă a renunțat la funcția de primar al orașului Bocșa! Cismăneanțu sau Pascu?!

Prefectul județului Caraș-Severin, Cristian Gâfu, a confirmat pentru expressdebanat.ro că a luat act de demisia edilului-șef!

Primarul Dănilă s-a declarat aproape neputincios în fața problemelor administrative de la Bocșa, iar colegii din PNL nu i-au oferit sprijinul pe care acesta l-a așteptat, motiv pentru care a început să se gândească la demisie. Paharul pare să se fi umplut după ce s-a infectat cu COVID, nenorocitul de virus lăsând urme serioase asupra stării sale de sănătate. Ieri, când colegii săi de partid au încercat să-l execute pe directorul ADI Intercom Deșeuri doar pentru că e social-democrat, Manu Dănilă s-a ridicat de la masă și a plecat, anunțând că el nu vrea să fie părtaș la astfel de lucruri. Astăzi, edilul Bocșei a mers chiar mai departe. Și-a oficializat demisia!

Am primit demisia domnului primar. Urmează să iau legătura cu secretarul UAT Bocșa și să parcurgem pașii procedurali în astfel de situații”, a confirmat prefectul Gâfu pentru expressdebanat.ro.

În termen de 90 de zile, la Bocșa se vor organiza din nou alegeri pentru funcția de primar. Eugen Cismăneanțu, fostul edil al orașului până în 27 septembrie 2020, e gata să revină. Acesta a confirmat pentru expressdebanat.ro că va candida. Se anunță o confruntare adevărată, pentru că, în joc intră și un alt fost edil al orașului, social-democratul Mirel Pascu. „Da, voi candida și voi câștiga un nou mandat, Bocșa are nevoie să punem repede lucrurile în mișcare. Din păcate, Manu Dănilă nu a reușit să se acomodeze cu ceea ce înseamnă administrația publică”, a spus Pascu pentru expressdebanat.ro.