Cei 7 milioane de lei pentru drumurile vicinale de la C-tin Daicoviciu s-au pus în mișcare!

Unul dintre proiectele câștigate pe PNL 2 este în plină desfășurare în comuna Constantin Daicoviciu. Primarul comunei, Daniel Boambeș, spune că proiectul este în valoare de peste 7 milioane de lei.

Se lucrează la investiția Asfaltare drumuri vicinale, pe traseul Căvăran-Peștere, prin pomicultura. De asemenea, se lucrează la betonarea rigolelor, urmând a se executa asfaltarea acestor drumuri vicinale.

Proiectul „Modernizare străzi și drumuri comunale în comuna Constantin Daicoviciu, județul Caraș-Severin” este în valoare de 7,313,848 de lei și cuprinde asfaltarea a 9,5 km de drumuri vicinale pe trei trasee: asfaltarea drumului care face legătura între localităţile Căvăran şi Peştere, traseu prin pomicultură, apoi asfaltarea drumului dintre Mîtnicu Mare şi Prisaca, un traseu prin pomicultură, și asfaltarea drumului dintre Zăgujeni şi Prisaca.

leader board 728 x 90 px

Traseele sunt gândite pentru a veni în sprijinul cetățenilor pentru a decongestiona circulația, primele două trasee au fost alese pentru a devia şi scurta traficul pe drumurile judeţene din zonă, iar cel de-al treilea, care face legătura între satele Zăgujeni şi Prisaca, a fost ales pentru devierea şi evitarea circulaţiei pe drumul european E 70 a tractoarelor şi utilajelor agricole.