E oficial. Alin Popoviciu și Călin Roman nu mai sunt consilieri județeni

cjt

Călin Roman și Alin Popoviciu nu mai sunt, de marți, consilieri județeni. Anunțul a fost făcut de prefectul Mihai Ritivoiu. Încetarea mandatelor celor doi vine după ce au fost excluși din PNL, partidul pe listele căruia au fost aleși. 

„Am semnat astăzi ordinul de încetare a mandatelor de consilier județean a domnilor Călin Roman și Alin Popoviciu și de astăzi își încetează mandatele de consilieri județeni. Vor fi înlocuiți în câteva zile de alți doi candidați de pe listele electorale ale partidului din care fac parte.”, a declarat prefectul Mihai Ritivoiu.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Conducerea PNL Timiș a anunțat la finalul lunii martie că a câștigat procesul cu cei doi consilieri județeni pe care Alin Nica i-a propus spre excluderea din partid. Imediat după alegerile din 27 septembrie 2020, Nica le-a cerut mai multor consilieri județeni liberali care au obținut mandate să se retragă. Pe lângă Alin Popoviciu și Călin Roman, solicitările au fost făcute și lui Nicolae Bitea și Cosmin Buboi. Bitea și Buboi au renunțat la mandate.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/