(E) Ionuț Chisăliță: „Şi eu sunt un fanatic religios!”

Într-o perioadă în care aproape nimic nu mai e pur românesc, în care influențele de peste hotare sunt tot mai puternice și ne schimbă identitatea, iar valorile creștinismului se diluează galopant, există politicieni care au curajul să se declare tradiționaliști, familiști convinși, în ciuda faptului că pentru unii familia formată din bărbat și femeie înseamnă „fanatism religios”.

Social-democratul Ionuț Chisăliță, candidatul PSD Caraș-Severin pentru Senatul României, este unul dintre cei care vor să se bată pentru păstrarea identității și valorilor creștine. În primul rând, Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru familia mea. Sunt un om tradiţionalist, creştin-ortodox şi văd familia formată dintr-un bărbat şi femeie. Familia este locul unde orice om trebuie să evolueze. În exterior, tindem să fim zâmbitori, dar în familie suntem noi înşine. Nu cred în familii perfecte, în oameni perfecţi sau în copii perfecţi. Cred în ajutorul reciproc al soţilor, în rugăciunea unuia pentru celălalt. Familia este ca o biserică. Cu cât omul este mai aproape de Dumnezeu, cu atât va dărui în jurul său mai multă armonie şi pace. Imaginați-vă că sunteți din nou copil. Părinţii vă iubesc enorm. Aveți acel sentiment de armonie și de bucurie care nu poate fi înlocuit de nimeni şi de nimic. Dacă acest sentiment este unul pe care doriți ca și generațiile viitoare de copii să îl trăiască, ajutați și sprijiniți pe toți aceia care se luptă ca familia tradiţională să nu dispară niciodată!, a spus Chisăliță.

Baner CHISALITA

Iar intențiile actualului consilier local reșițean nu se opresc aici, educația, sănătatea și creșterea salariilor, implicit a nivelului de trai, fiind alte puncte din programul de guvernare propus de social-democrați. Partidul Social Democrat este singurul partid care vine cu un program de guvernare solid şi realist, orientat spre nevoile românilor. Consider că fiecare cetăţean care munceşte din greu trebuie să aibă şansa de a face parte din clasa de mijloc, să aibă o slujbă bine plătită, acces la o educaţie de top, servicii medicale de calitate şi bani pentru a-şi permite o vacanţă pe an, în familie. Vrem să ridicăm nivelul de trai al românilor!”, a mai afirmat Ionuț Chisăliță, candidat de pe prima poziție pe lista PSD Caraș-Severin pentru Senat.