(E) Ionuț Chisăliță, șansa persoanelor cu dizabilități!

Un accident nefericit l-a imobilizat în scaunul cu rotile pe social-democratul Ionuț Chisăliță, deputat al României la acea vreme, dar acesta continue să lupte pentru crezurile și proiectele sale politice. În prezent e consilier local la Reșița, dar candidează în 11 decembrie pentru un mandat de senator, postură din care ar putea veni în sprijinul mult mai multor oameni!

Ionuț Chisăliță a dezvăluit o parte din proiectele sale și ale PSD propuse românilor în programul de guvernare. În primul rând a vorbit despre tineri, despre educație și persoanele cu dizabilități, ale căror probleme le cunoaște atât de bine. M-am întâlnit cu câțiva studenți și am vorbit despre bursele pe care ei se încasează în prezent. Le-am explicat ceea ce își dorește PSD prin viitorul program de guvernare, și anume, creșterea bursei de la 83 de lei la 250 de lei”, a declarat candidatul PSD pentru Senat.

Chisăliță are vești bune și pentru persoanele cu dizabilități. Unul dintre principalele proiecte pe care le voi face dacă voi ajunge în Senat este de fapt un amendament la legea ANL-urilor. Vreau să cresc punctajul pentru persoanele tinere cu dizabilități, de la 5 la 15 puncte. Este datoria noastră să le dăm și acestor tineri șansa să beneficieze de o locuință ANL. Totodată, voi propune ca în fiecare bloc NAL construit de stat să existe cel puțin un apartament adaptat persoanelor cu dizabilități, a explicat social-democratul.