(E) Ion Tabugan: „Faptele bune se nasc din experiență”

Președintele PMP Caraș-Severin, deputatul Ion Tabugan, a dovedit în repetate rânduri că are experienţă, că este conectat şi înţelege semnalele transmise de cărăşenii din teritoriu. A intervenit în problema Delphi, a intervenit pentru deblocarea DN 57 din Clisură și a reuşit să deblocheze situaţia din silvicultură!

Ion Tabugan este un almăjan autentic, singurul dintre candidaţii pentru Camera Deputaţilor care putem spune că a învăţat de mic să joace hora şi brâul, care a crescut aici, în Banat, a respirat aerul acesta al Banatului şi a crescut împreună cu oamenii acestor locuri.

Este omul care îi poate reprezenta cu adevărat pe cărășeni la București, în Parlament. „Cu experienţa acumulată ca deputat şi director al Direcţiei Silvice Caraş-Severin pot contribui la dezvoltarea judeţului nostru. Principala mea preocupare a fost şi va fi să creăm noi locuri de muncă, mai ales pentru acele zone din Banatul Montan unde aceste locuri de muncă înseamnă pită şi căldură pentru copiii, părinţii sau bunicii noştri”, spune deputatul.

Dar şi modernizarea sistemului de sănătate și a învăţământului sunt lucruri pe care deputatul le urmăreşte. La Anina şi în Valea Almăjului s-au închis spitale, lipsesc cabinete medicale în satele noastre, iar şcolile din mediul rural au mare nevoie de reparaţii şi modernizare.

Ion Tabugan a dovedit şi anul acesta că a depăşit cu mult pragul unui politician mediocru şi că poate rezolva inclusiv o blocadă la nivel naţional, ca membru al Comisiei de Agricultură şi Silvicultură din Camera Deputaţilor. „Am reuşit să strâng la un loc toţi actorii implicaţi (silvicultori, producători şi agenţi economici, dar şi factori guvernamentali) şi am reuşit să deblochez situaţia din silvicultură, iar licitaţiile Direcţiilor Silvice au fost reluate. Gestul a avut consecinţe pentru sute de familii, familii ale celor din silvicultură, familiile celor din industria prelucrătoare, care au fost cu toţii în pragul şomajului şi al excluziunii sociale”, a spus candidatul PMP pentru un loc în Camera Deputaților.

Aşadar, dragi cărăşeni, pe 11 decembrie, împreună mişcăm România, împreună votăm Ion Tabugan pentru Camera Deputaţilor!

Afis_A3_Deputat Ion Tabugan