(E) Ion Tabugan: „Pe 11 decembrie, apreciem faptele! Alegem experiența!”

Liderul PMP Caraș-Severin a străbătut întregul judeţ la pas, ajungând în toate oraşele, dar şi în toate comunele, iar periplul electoral continuă până în ultima zi de campanie. Asta pentru că deputatul Tabugan nu face numai campanie electorală, ci el chiar doreşte să cunoască şi să rezolve problemele oamenilor!

A fost alegerea deputatului Ion Tabugan să nu ia contact cu nevoile şi problemele oamenilor şi a localităţilor din Caraş-Severin din birou, ci să bată cu propriul pas fiecare localitate, pentru a vedea cu ochii săi starea de fapt şi pentru a auzi din gura oamenilor simpli care sunt problemele cu care se confruntă, ce rezolvări propun sau ce nevoi speciale au.

Aşa a făcut de fiecare dată şi asta este ceea ce-l defineşte şi deosebeşte pe Ion Tabugan de ceilalţi politicieni: campania electorală din casă în casă.

Aşa a făcut şi în anii trecuţi, atunci când a adus Delphi la Moldova Nouă, generând peste 1.000 de locuri de muncă, aşa a aflat şi s-a implicat în renovarea şcolilor din Lăpuşnicel, Moceriş şi Cărbunari, Lăpuşnicu Mare, Plugova, aşa a aflat cât de rău este drumul spre minunatele mori de la Rudăria şi s-a implicat pentru modernizarea lui. Aşa cum s-a implicat şi pentru finanțarea Centrului de Permanenţă de la Bozovici.

„Am în vedere dezvoltarea şi modernizarea sistemului de sănătate şi învăţământ, în special prin îmbunătăţirea actualelor legi”, a declarat Ion Tabugan. Dar, pentru asta, este nevoie ca pe 11 decembrie să apreciem faptele, fapte de care Ion Tabugan nu duce lipsă şi să alegem experienţa unuia dintre cei mai activi deputaţi cărăşeni.

Pe 11 decembrie, apreciem faptele! Alegem experienţa, alegem Ion Tabugan deputat, votăm PMP!