(E) Crezul liberalilor: Campania aceasta este despre viitorul României, nu despre partidele politice

Echipa de candidați a Partidului Național Liberal Caraș-Severin a ajuns în fiecare localitate din județ pentru a transmite crezul liberalilor în această campanie electorală care intră în linie dreaptă: pe 11 decembrie nu se alege doar un partid, se alege direcția în care o să meargă România în următorii 4 ani.

Sărăcia, izolarea, lipsa de locuri de muncă, tinerii care pleacă în străinătate, familiile destrămate, frigul din case sau din școli, spitalele prea puține și prea slab dotate, toate aceste probleme vor continua să paralizeze județul Caraș-Severin dacă pe 11 decembrie cărășenii nu vor alege să meargă înainte, alături de PNL.

A fost o campanie lungă în care cărășenii au fost bombardați cu vorbe mari despre măriri de pensii și salarii din partea PSD, cu vorbe dulci și amăgitoare, dar care nu pot fi puse în practică niciodată. A fost o campanie în care toate promisiunile de campanie au devenit zgomot pentru românii prea obosiți de lupta dură pentru viața de zi cu zi.

Candidații PNL au făcut efortul să asculte ce au de spus oamenii în loc să repete poezia de campanie, iar acest lucru s-a văzut. Căldura cu care au fost primiți candidații liberali din județul Caraș Severin a fost modul în care cărășenii și-au exprimat mulțumirea de a fi ascultați și înțeleși. Din localitățile de pe Valea Bistrei până în Clisura Dunării, de la cătunele din Banatul de Munte până în Reșița, din Caransebeș până în Oțelu Roșu, candidații PNL au fost primiți cu brațele deschise de cărășenii sătui să fie tratați cu aroganță și sfidare, cu minciuni și promisiuni deșarte de către PSD.

PNL 3

La fiecare întâlnire, candidații PNL s-au comportat cu demnitate și decență, ascultând cu atenție care sunt nevoile oamenilor, fără să promită ce știu că nu se poate face, fără să ofere vorbe goale. La fiecare întâlnire, candidații PNL le-au adus aminte cărășenilor că atunci când vor merge la vot pe 11 decembrie nu vor alege doar un partid ci pe 11 decembrie vor face alegerea dintre Integritate, Reformă, Dezvoltare sau Minciună, Sfidare și Hoție.

„Această campanie electorală m-a emoționat profund pentru că am intrat în legătură cu mii de cărășeni, iar fiecare dintre ei s-a dovedit o persoană specială, dar năpădită de griji pentru viitorul lor sau al familiei lor. Oamenii se tem pentru viitor și este firesc să fie așa. Oamenii au nevoie de siguranță și caută garanția că dacă ei s-au chinuit în viață, atunci copii sau nepoții lor nu vor trebui să treacă prin aceleași greutăți. De aceea, noi, candidații PNL, am susținut de fiecare dată că această campanie electorală este despre oamenii județului, nu despre noi, iar alegerile de pe 11 decembrie sunt despre viitor, nu despre ce partid ia mai multe voturi. Avem șansa să repornim județul și să-l mișcăm înainte, dar avem nevoie de ajutorul cărășenilor pentru a face acest lucru”, a declarat Valeria Schelean-Șomfelean, candidat pe poziția 1 pe lista PNL Caraș-Severin pentru Camera Deputaților.

PNL 2

„Unul dintre domeniile care a decăzut în societatea românească este sportul. Cauzele sunt multiple și greu de rezolvat. Subfinanțarea sportului este o ecuație pe care foarte puțini oameni politici s-au înghesuit să o rezolve. Am intrat în această cursă electorală, pentru un mandat de deputat, pentru că am convingerea ca voi putea, prin toată experiența acumulată, să aduc prin proiectele mele legislative impulsul de care are nevoie acest domeniu de activitate. Toată viața mea i-am învățat pe tineri despre disciplină, pasiune, responsabilitate și le-am îndrumat pașii spre un alt mod de viață. Acestea sunt valorile la care mă raportez”, a declarat Adrian Dacica, locul doi pe lista PNL Caraș-Severin pentru Camera Deputaților.

„Sunt un om care și-a dedicat viața profesională județului Caraș-Severin și oamenilor de aici. Cunosc bine nevoile locuitorilor din Caransebeș, oraș pe care am fost onorat să-l conduc vreme de atâta timp în calitate de primar, așa cum cunosc bine viața și nevoile oamenilor din tot județul. Județul Caraș-Severin are multe de oferit, dar are și multă nevoie de ajutor. Cred cu tărie că acest ajutor poate să vină din partea unei echipe de parlamentari liberali care să reprezinte cu onoare și demnitate județul, punând pe primul loc dezvoltarea comunității și după aceea politica de partid”, a declarat Marcel Vela, candidat pe poziția 1 pe lista PNL Caraș-Severin pentru Senat.