(E) Ion Tabugan a fost mereu omul faptelor, vorbele sunt pentru alţii!

Din casă în casă şi din suflet în suflet, aşa şi-a făcut mereu campanie Ion Tabugan, de aceea a reuşit să afle şi chiar, de multe ori, să rezolve problemele oamenilor simpli, care nu erau băgaţi în seamă de nimeni!

 „În calitate de deputat ales în Colegiul nr.3 Caraș-Severin, am rezolvat foarte multe probleme și am reușit, printre altele, crearea a 1.000 de locuri de muncă în orașul Moldova Nouă, dar şi deblocarea la nivel de țară a licitațiilor de masă lemnoasă, după mai bine de trei luni în care economia specifică a fost paralizată. Am convocat, alături de un deputat PNL, în plenul Comisiei de Agricultură și Silvicultură, factori de decizie din ministere, regii și autorități responsabile, dar și reprezentanți ai patronatelor și societății civile și, după ore de dezbateri, am deblocat o situație care până atunci nu își găsea rezolvare”, spune Ion Tabugan.

Şi tot la nivelul Comisiei de Agricultură și Silvicultură a Camerei Deputaților, singur de data asta, a reușit salvarea a 10.000 de locuri de muncă în cadrul Regiei Naționale a Pădurilor, o instituţie cu încărcătură sentimentală pentru Ion Tabugan, căci a condus mai mulţi ani destinele acesteia, transformând-o în una dintre cele mai eficiente şi performante direcţii silvice din ţară.

tabugan colaj2

Dar deputatului i-au mai cerut cetăţenii şi reabilitarea drumului din Rudăria, asfaltarea străzilor la Mehadia și Șopotu Vechi, toate aceste dorinţe ale oamenilor devenind prioritate pentru deputatul Ion Tabugan, care a reuşit să contribuie şi la punerea ei în practică. Aşa cum a reuşit să faciliteze realizarea aducțiunii de apă la Globu Rău și Plugova și alimentare cu apă la Sichevița. Iar nevoile şi revendicările oamenilor nu s-au oprit aici, aşa că tot Tabugan a trebuit să susţină şi să intervină pentru renovarea și reabilitarea termică a școlilor din Lăpușnicel, Moceriș, Cărbunari, Lăpușnicu Mare, Plugova, Șopotu Nou, Știnăpari sau pentru reparații la Căminul Cultural din Plugova.

1000x100 casa brutarului

tabugan colaj

Vajnic continuator al tradiţiei grănicerilor bănăţeni, deputatul Ion Tabugan este un om cu frica lui Dumnezeu, aşa că a ajutat toate bisericile şi casele parohiale care i-au cerut ajutorul: Mehadia, Dalboșeț, Pecinișca, Băile Herculane, Cuptoare, Crușovăț, Borlovenii Vechi, Moceriș, ba chiar s-a reuşit să se pună piatra de temelie la biserica din Stancilova. „Pe lângă toate astea am avut mereu în vedere sprijinirea acțiunilor de promovare a obiceiurilor și a tradițiilor, căci noi trebuie să ne fălim cu ceea ce suntem”, a mai spus Tabugan.

tabugan