(E) Ion Mocioalcă: „Ne pasă de soarta judeţului Caraş Severin!”

explo 1000x200

Nici ploaia, nici vântul nu împiedică echipa PSD Caraş Severin să fie în mijlocul cetăţenilor!
Social-democrații cărăşeni au avut întâlnire și cu cetăţenii din localităţile Mehadia şi Domaşnea, unde au prezentat programul pentru judeţul Caraş Severin.
„Suntem aici, pentru că ne pasă de soarta judeţului Caraş Severin. Cei care vor deveni consilieri judeţeni ar trebui să lucreze pentru următoarele obiective: în primul rând, pentru a crea locuri de muncă şi condiţii de viaţă adecvate, astfel încât tinerii să rămână acasă.
Doar cunoscând problemele fiecărui cetăţean putem să rezolvăm problemele generale. De aceea, vom continua să ne vedem cu locuitorii judeţului, pentru a şti ce nevoi au şi pentru a găsi modalităţi de rezolvare a acestora. În cadrul acestor întâlniri reuşim să aflăm, în mod direct, problemele cu care se confruntă fiecare comunitate. Pentru a şti ce avem de făcut este important să luăm periodic pulsul problemelor, direct de la cetăţean. Le-am recomandat cetăţenilor să nu asculte de nimeni, să asculte de fapte, pentru că ele pot spune adevărul şi să-i voteze pe cei care fac, nu pe cei care promit”, a spus Ion Mocioalcă.

banner 970 x 250