(E) Ioan Benga a punctat realizările Guvernului și i-a criticat pe aliații lui Băsescu!

Vicepreședintele PSD Caraș-Severin a susținut astăzi o conferință de presă în cadrul căreia a amintit cele mai importante decizii luate de mai marii de la centru.

150 de euro subvenție pentru fiecare profesor în parte de la Uniunea Europeană, sprijin pentru 30.000 de tineri prin Programul START UP și emisiunile în premieră a obligațiunilor externe sunt doar câteva dintre măsurile amintite de parlamentarul cărășean la conferința de presă susținută astăzi la sediului partidului, de pe Strada George Enescu.

În plus față de acestea, Ministerul Muncii a lansat un program de ajutorare prin alimente a unui număr mult mai mare de oameni. ,,Dacă în 2013 numărul persoanelor ajutate de stat se ridica la 2,6 milioane, în 2014 numărul acestora a crescut la 3,3 milioane (…) Și politica externă este la fel de importantă pentru Guvernul Ponta, întrucât recent premierul a purtat un dialog cu Biden, la inițiativa acestuia din urmă, privind dezvoltarea parteneriatului strategic cu SUA”, a spus astăzi vicepreședintele PSD Caraș-Severin, Ioan Benga.

În ce îi privește pe ceilalți candidați la prezidențiale, social-democratul a ținut să demonteze mitul anumitor nume care vor figura pe lista alegătorilor din data de 2 noiembrie. ,,Băsescu candidează sau nu la scrutinul electoral? În primul rând, Iohannis zis Ghinion minte sistematic. Face echipă cu cei care au majorat TVA-ul, în timp ce Guvernul Ponta a făcut eforturi să îl reducă. Dacă din greșeală ajunge la Cotroceni, va lua din nou toate măsurile de austeritate abordate în trecut”, este de părere parlamentarul. În aceeași echipă cu Iohannis și susținătoare ale actualului președinte au fost băgate și Monica Macovei, numită ,,cea mai agresivă reprezentantă a lui Băsescu” sau Elena Udrea, ,,urmașa lui Băsescu”. Pentru Benga, nici candidatul Partidului Popular Maghiar, care ,,își dorește transilvanizarea României”, nu este departe de cei enumerați.

Comments

  1. un cititor says:

    Domnule Benga, mai tineti minte cum va lasau spaga(prin numeroase plicuri si alte cadouri) si veneati si le ridicati dumneavoastra in spatiul de pe Republicii NR 22(unde este un magazin de usi) cand era Examenul de Bacalaureat sesiunea din august-septembrie 2012? Eu mai tin minte!