E-ducație la cel mai înal nivel! Tablete pentru toți elevii, laptopuri pentru toți profesorii din Reșița!

Primăria Reșița a câștigat încă un proiect de finanțare post Covid, în valoare de peste 3 milioane de euro, pentru digitalizarea școlilor din municipiu!

„Am depus un proiect prin care vom lua tablete tuturor copiilor din școli, calculatoare tuturor cadrelor didactice, table electronice și vom asigura conexiune la Internet. E încă o veste bună pentru învățământul reșițean. Prin acest proiect se achiziționează echipamente IT pentru toate cadrele didactice și elevii din municipiu, după cum urmează: tablete de uz școlar pentru elevi- 7.255, laptopuri pentru cadrele didactice- 534, camere web conferință- 534, tablete grafice cadre didactice- 534, table interactive- 100, smartboard clase curs- 299. Acest proiect, împreună cu restul finanțărilor obținute, dar și facilitățile oferite de municipalitate pentru elevi transformă Reșița într-un un etalon al investițiilor dedicate sistemului de învățământ local.”, a anunțat primarul Nelu Popa.

Finanțat din fonduri europene, proiectul are o valoare totală de 3,13 milioane euro și are ca obiectiv îmbunătățirea infrastructurii TIC în domeniul e-educație.

leader board 728 x 90 px