(E) Dragi cărășeni,

Duminică, 5 iunie, este ziua în care aveţi şansa de a alege un viitor pentru judeţul nostru.

Aveţi şansa de a alege între echipa PSD, atât la Consiliul Judeţean, cât şi la primăriile din localităţile dumneavoastră, şi echipele altor partide politice.

Echipa PSD nu vă promite multe. Nu promite lucruri nerealizabile. Ca întotdeauna, promite doar ceea poate face.

Ceilalţi vă vor promite multe. Când vor ajunge la putere nu se vor ţine însă de cuvânt. Ca şi în trecut, veţi avea parte de tăieri de salarii, pensii mici, ajutoare sociale și subvenții  neplătite cu lunile, un trai tot mai greu.

Echipa PSD este parte a unui partid care în toamnă va forma noul Guvern. Rezultatele Guvernului PSD de până în 2015 le-am văzut cu toţii: salarii reîntregite, pensii mai mari, taxe mai mici, un trai mai bun pentru oameni obişnuiţi, ca noi.

Aveţi dreptul la locuri de muncă bine plătite în ţara noastră, în localitatea unde trăiţi, pentru ca voi şi copiii voştri să nu mai plecaţi în pribegie.

Conducerea Consiliului Judeţean va fi formată din fruntaşi PSD și este pregătită să facă si imposibilul pentru a aduce investitori, pentru a crea aceste locuri de muncă.

Aveţi dreptul la tot ce vă doriți, la drumuri județene mult mai bune, la reţele de apă şi de canalizare în fiecare localitate. Specialiştii PSD ştiu cum pot obţine banii necesari, de la viitorul Guvern PSD și de la  Uniunea Europeană, pentru a face posibile  toate acestea.

Aveţi dreptul la un trai mai bun!

Pentru aceasta, vă aşteptăm duminică, 5 iunie, la vot. PSD Caraş-Severin are nevoie de votul vostru pentru a începe să muncească pentru viitorul cărăşenilor.

 

 

Cu tot respectul pentru voi și pentru Caraș-Severin,

 

Președintele PSD Caraș-Severin, deputat ION MOCIOALCĂ,

Președinte al Comisiei de Apărare, Ordine Publică și Siguranța Națională din Camera Deputaților