„E cea mai mare mizerie a ultimilor 29 de ani! Aștept explicații raționale de la parlamentarii de Caraș-Severin, altfel sunt complici ai acestei mârșăvii!”

Președintele PNL Reșița, Nelu Popa, îi ia la întrebări pe senatorii și deputații cărășeni care n-ar fi suflat o vorbă despre legiferarea exploatării de gaze din platoul Marii Negre, acolo unde se află o bogăție uriașă!

În platoul continental al Mării Negre s-ar fi descoperit rezerve de gaz de care înseamnă între 100 și 200 de miliarde mc, care ar avea o valoare de până la 46 de miliarde de dolari! Astfel, România ar fi devenit al doilea cel mai mare deținător de rezerve de gaze din Uniunea Europeană. Acesta ar fi și secretul din spatele atât de comentatei Legi offshore. Ceva necurat în toată această poveste miroase și Nelu Popa, liderul liberal din Reșița, care a comentat în termeni foarte duri: „Legiferarea exploatării de gaze din platoul Mării Negre în totală lipsă a transparenței este cea mai mare mizerie a ultimilor 29 de ani. Aștept o explicație publică și rațională din partea parlamentarilor de Caraș-Severin! În lipsa ei, vă consider complici ai acestei mârșăvii!”