(E) Candidații PSD pentru Parlament și-au dezvăluit planurile! La Lupac și Goruia!

Astăzi, 11 noiembrie, la Lupac şi Goruia, a avut loc o importantă întâlnire zonală a candidaților PSD Caraş-Severin la alegerile parlamentare din 11 decembrie cu membrii și susținătorii sociali democraţi.

Au fost prezenţi Silviu Hurduzeu – preşedintele Consiliului Judeţean Caraş Severin,  deputatul Ion Mocioalcă – Camera Deputaţilor, Ion Spânu – Camera Deputaţilor, Ioan Narcis Chisăliţă – Senat, deputatul Ioan Benga – Senat.

A fost o întâlnire în cadrul căreia candidații PSD Caraş-Severin la alegerile parlamentare au vorbit despre planurile pe care le au în calitate de viitori parlamentari. Cei prezenți la eveniment au avut ocazia de a descoperi astfel că lista PSD Caraş Severin pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie este una formată din oameni cu o vastă experiență, fiecare în domeniul său de activitate, dar mai ales deschidere către problemele cetățenilor.

“Suntem conştienţi că avem o listă foarte bună, şi cu  oameni noi, avem pe listă tineri. Avem oameni cu foarte multă experienţă şi suntem convinşi că în noul mandat îşi vor aduce aportul la legi şi amendamente în aşa fel încât să ne facă cinste nouă celor din judeţul Caraş Severin”, a spus Silviu Hurduzeu – preşedintele Consiliului Judeţean Caraş Severin.