(E) Călin Popescu Tăriceanu a marcat la Alba Iulia încheierea campaniei electorale pentru Transilvania şi Banat

banner publicitar

Miercuri, 29 octombrie a.c., delegaţia de 50 de membri ai filialei PLR Caraş-Severin, condusă de vicepreşedintele acesteia, deputatul Dan Tocuţ, a participat la Pavilionul Mercur de la Lancrăm, Alba Iulia, la evenimentul prin care candidatul susţinut pentru Preşedinţia României, Călin Popescu Tăriceanu, a marcat încheierea campaniei electorale pentru cele două regiuni istorice, Transilvania şi Banat.

Reuniunea a fost pigmentată, atât în debut, cât şi în încheiere, cu reprezentaţii artistice de excepţie ale ,,Fanfarei Transilvaniei”, din Cugir, care a intonat în deschidere un emoţionant ,,Deşteaptă-te române!”, dar şi de cunoscuta interpretă de muzică populară, Veta Biriş.

Cu acest prilej, Călin Popescu Tăriceanu a reiterat în discursul său, adresat celor aproape 2000 de participanţi, idei şi mesaje promovate de-a lungul ultimei luni de întâlniri cu electoratul, cu susţinătorii săi din toate zonele ţării.

,,Am demonstrat împreună cu toţi românii că atunci când România are un ţel important e capabilă să se mobilizeze şi să reuşească. Astăzi, România nu e în măsură să îşi reunească forţele și energiile în slujba unui proiect național. Îi lipsește acest proiect național pentru că actualul președinte nu a fost un om de stat, a fost un biet om politic, care și-a văzut interesul propriu, al partidului. România nu a rămas decât o țară măcinată de conflicte. Aceasta este, din păcate, România de azi, care se mulțumește cu puțin, România care nu e capabilă să își depășească condiția”, a apreciat candidatul pentru Cotroceni.

Totodată, a mai subliniat: ,,În lipsa unui proiect major, țara bate pasul pe loc. Am intrat în Europa, dar după aceea ne-am mulțumit cu această realizare. Astăzi, când facem bilanțul și ne uităm pe statistici, vedem că România e pe ultimele locuri.”

,,Președintele trebuie să devină factorul de coeziune al societății. Prin oameni, prin generațiile actuale și viitoare, prin oameni bine pregătiți, vom putea să facem România a șaptea putere a Europei”, a conchis Călin Popescu Tăriceanu.