După patru mandate de primar, Elena Moise s-a convins: „Comuna Dognecea face parte din județul Caraș-Severin!”

Este de 16 ani primar al comunei Dognecea și mai vrea încă patru, dar tot ce poate spune după cele patru mandate de edil-șef despre acest adevărat colț de Rai binecuvântat de Dumnezeu, cu un cadru natural de poveste și mine de aur, reprezintă câteva informații generale citite de pe foaie. În rest, numai scuze care să-i justifice neputința!

Elena Moise e deja de prea mult timp primar al Dognecei. O demonstrează aproape tot ce se vede în comună. Dezordine, mizerie și buruieni care umbresc un cadru natural de excepție. Dezinteres și lipsă de viziune în același timp. Și ar mai fi atâtea altele de spus. Dar despre Dognecea a vorbit chiar primarul Moise, într-un dialog cu jurnalistul Dan Agache. Profesionist și cu multă experiență, Agache a smuls cu greu câteva cuvinte de la primarul cu patru mandate și pretenții pentru al cincilea. Iar atunci când le-a obținut, s-a abținut cu greu să nu râdă. „Dognecea este o comună mai grea, dar am reușit să facem realizări frumoase. Dognecea este binecuvântată cu cetățeni credincioși, este o așezare cu trecut bogat, cu mine de aur, este paradisul cu intrarea păzită de lacuri. Clima este deosebită și datorită numărului de Ioni poate fi comparată cu cea de la Băile Herculane. Dognecea face parte din județul Caraș-Severin!”, i-a lămurit primarul Elena Moise pe cei care încă se întrebau unde e așezată pe hartă comuna Dognecea.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Ce a făcut timp de 16 ani ca primar nu se prea vede în comună, dar le garantează celor care n-au ajuns vreodată la lacul cu nuferi, de exemplu, că a fost preocupată de școli, de iluminatul stradal, de căminul cultural, de parc, decolmatarea râurilor Dognecea și Calina, de piață, primărie, poduri și podețe, ulițe și străzi. A reușit performanța chiar să betoneze 5 dintre ele în 16 ani! De munții de gunoi incendiați care otrăvesc un aer atât de pur altădată, nicio vorbă. Ba da, șase cuvinte: „Am avut mereu probleme cu gunoiul!” Imediat și-o scuză: „În anul electoral trebuie să găsim nod în papură”. Și încă una. De data asta, legată de o promisiune. Electorală! „Centrul turistic?! Am vrut să facem unul. Probabil în mandatul viitor vom depune un proiect pentru construirea unui centru turistic!” Probabil! Încă se mai gândește!

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/