După faptă și răsplată! Lui Moș Crăciun îi place fotbalul!

Vine o dată pe an, dar atunci când vine, e plin de cadouri. Viitorii fotbaliști ai Reșiței, care deprind tainele sportului rege la clubul din Valea Domanului, l-au întâmpinat cu urale pe Moș Crăciun.

Moș Crăciun a pășit pe terenul sintetic și i-a bucurat pe roș-negri, de la mic la mare, cu prezența sa. Toate grupele au fost cadorisite de Moș Crăciun, de la cei mici, născuți în 2008-2009, până la Juniorii A, născuți în 1998-1999. Moș Crăciun le-a urat succes în competiții, iar copiii i-au promis că vor da multe goluri și vor fi în frunte.

„După un an calendaristic și fotbalistic foarte greu pentru CSM Școlar Reșița, a venit și Moș Crăciun pentru toate grupele de copii și juniori. Vreau să-i felicit pe antrenori, copii și juniori pentru rezultatele obținute și pentru munca depusă în acest an competițional. Le doresc multă baftă în anul 2017 și sunt convins că rezultatele centrului de copii și juniori vor fi mult mai bune decât în anul 2016”, a declarat Viorel Lolea, președintele CSM Școlar.

Moș Crăciun a venit și cu un cadou special pentru întreaga suflare roș-neagră, ieri fiind lansat site-ul oficial al clubului, care poate fi accesat la adresa www.csmresita.com.