După 40 de ani se reface Căminul Cultural din Plugova

Căminul cultural din satul Plugova va primi undă verde pentru reabilitare. Construcția veche de peste 40 de ani va fi reabilitată din fonduri guvernamentale, în baza Programului Național de Dezvoltare Rurală (PNDR).

Viceprimarul comunei Mehadia, Marius Boțoacă, ne-a precizat că s-a semnat contractul de finanțare în valoare de peste 2,5 milioane de lei.

„Căminul cultural va fi reabilitat complet, se va schimba acoperișul, se va introduce sistem de încălzire centrală, se va reface rețeaua electrică, reparații încăperi, montare gresie, faianță și tot ceea ce ține de un confort normal pentru buna desfășurare a evenimentelor culturale, educative și nu numai, în satul Plugova.”, ne-a declarat Marius Boțoacă.

Cu această ocazie căminul cultural va fi modernizat și dotat cu mobilierul necesar. Comuna Mehadia mai are în implementare în cadrul aceluiași Program Național de Dezvoltare Rurală, proiectul de modernizare drumuri locale pe raza localității în valoare de 4,48 milioane de lei.

Cele două proiecte fac parte din cele 40 câștigate de primăriile din Caraș-Severin în cadrul Programului de Dezvoltare Rurală, care aduce peste 120 de milioane de lei în județ.