După 30 de ani, Lassie, îndrăgitul câine, se întoarce… pe marile ecrane!

Cuplu în sala de cinematograf.
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Atât cei mici, dar mai ales cei mari sunt invitați, în cinematografe, la (re)întâlnirea cu Lassie, câinele care devenit celebru în toată lumea, în anii 1994. Nu rata nici tu, noile aventuri ale îndrăgitului cățel!

În cinematografele din Caraș-Severin vor rula noi producții, și în această săptămână. Cap de afiș: noile aventuri ale lui Lassie!

De asemenea, ca și noutate pe marile ecrane, este și documentarul Nasty, producția care prezintă momentele de glorie, controversele care i-au marcat cariera și impactul avut asupra tenismenului, Ilie Năstase. Tot în aceste zile, iubitorii de filme horror vor sta cu sufletul la gură în fața filmului Abigail, micuța balerină, deloc normală.

Abigail. După ce niște infractori amatori o răpesc pe fiica balerină în vârstă de 12 ani a unui puternic personaj din lumea interlopă, tot ce trebuie să facă pentru a încasa o răscumpărare de 50 de milioane de dolari este să o supravegheze pe fată peste noapte. Într-un conac izolat, răpitorii încep să cedeze nervos, unul câte unul, și descoperă, spre groaza lor crescândă, că sunt închiși înăuntru cu o fetiță deloc normală.

YouTube video

1972 a fost un an esențial pentru Ilie Năstase: a câștigat primul său US Open și a ajuns în finala Cupei Davis și a Wimbledonului, devenind primul jucător din istorie clasat în fruntea clasamentului ATP. Prin imagini de arhivă fascinante și interviuri exclusive, cu nume mari din lumea sportivă, documentarul explorează personalitatea sa complexă, momentele de glorie, controversele care i-au marcat cariera și impactul avut asupra tenisului. Fermecător și generos, dar în egală măsură provocator și excentric, Mr. Nice’n’Nasty a scurtcircuitat standardele rigide după care funcționa sportul alb în anii ’70, devenind primul său rockstar autentic.

YouTube video

A sosit vacanța de vară, iar Flo nu vrea să și-o petrecă departe de cățelușa sa Lassie. În loc să meargă cu părinții în Canare, Flo și prietena sa patrupedă merg cu Gerhard, un prieten de familie, la ferma mătușei Cosima din Tirolul de Sud. Acolo mai locuiesc Kleo și Henri, copiii adoptivi ai mătușei, împreună cu Pippa, o cățelușă din rasa Jack Russell Terrier. Când Flo, Kleo și Henri află de dispariția mai multor câini din sat, cei trei își fac griji că le-ar putea pierde pe Lassie și Pippa. Curând niște hoți sparg casa mătușei Cosima și o fură pe Pippa. Cei trei prieteni și Lassie pornesc să caute hoții și să o salveze pe Pippa.

YouTube video

Când descoperirea unui artefact străvechi dezlănțuie o forță malefică, Vânătorii de fantome, noi și vechi, trebuie să-și unească forțele pentru a-și proteja casa și a salva lumea de o nouă eră glaciară.

YouTube video

Pentru cei mai mici, filmul plin de aventură: „Micuța Ping si dragonul” va mai rula și în această săptămână. În China antică, dragonii au fost cândva prietenii oamenilor, dar lăcomia noastră a pus capăt alianței lor, iar aceste creaturi magice au fost vânate. Ani mai târziu, într-o fortăreață îndepărtată, o tânără sclavă, Ping, leagă o prietenie puțin probabilă.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

YouTube video

În filmul „Aventură în natură 2”. Acțiunea îi urmărește pe cei doi prieteni, ursul Patrick și iepurele Oscar, care ajung din greșeală să aibă grijă de un pui de grizzly. Împreună cu alți doi prieteni, un urs panda și o barză, ei pornesc într-o aventură pentru a duce puiul la cei care trebuie să-i fie de fapt mamă și tată.

YouTube video

Cinematograf Dacia Reșițaresita17 21apr2024 2

Cinematograf Caransebeș

caransebes17 21apr2024 3

Cinematograf Oțelu Roșu

otelu17 21apr2024 4

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/