„După 2024 componența Consiliului Județean va fi cu totul alta”

Marian Cucșa președintele Partidului Republican
Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Asta consideră Marian Cucșa, președintele Partidului Republican din România, cel care a participat la cele mai recente ședințe ale Consiliului Județean Caraș-Severin.

Circul este cuvântul de ordine când vine vorba despre ședințele Consiliului Județean Caraș-Severin. Asta nu este o noutate pentru cetățenii care locuiesc aici și care au aruncat un ochi pe transmisiunile live ale întrunirilor. Acum nu mai este o noutate nici pentru Marian Cucșa, fost deputat de Timiș din partea ALDE, iar mai apoi, pentru o scurtă perioadă, din partea PSD. În prezent, tânărul politician, originar din satul Vrăniuț, comuna Răcășdia, este președintele Partidului Republican din România și a făcut alianță cu AUR. Cucșa a participat la ultimele două ședințe ale Consiliului Județean Caraș-Severin și a ajuns la concluzia că așa ceva nu mai există în România.

„Susțin cauzele locuitorilor din Caraș-Severin, care știm că au o foarte mare problemă cu infrastructura. Din păcate, am participat la ședința de Consiliu Județean de acum două săptămâni, în care am văzut un circ ieftin, din care cetățenii au avut de suferit. Din păcate, văd că și astăzi se continuă același circ din partea consilierilor județeni și nu vreau să spun că de la un partid sau de la celălalt. Din păcate, vedem că pun interesele de partid deasupra intereselor cetățenilor. (…) Pe mine mă interesează să facă administrație, nu politică și am un principiu: faci campanie când ești în campanie, dar când ajungi în administrație trebuie să dai jos haina politică și să faci administrație.”, a declarat Marian Cucșa pentru Express de Banat. Deși spune că nu acuză doar un anumit partid, în timpul ședinței de la finalul lunii iulie a luat cuvântul și i-a apostrofat pe consilierii PSD care spun „nu se poate”.

Dincolo de anumite simpatii sau antipatii, liderul Partidului Republican consideră că aleșii cărășeni au uitat că sunt plătiți din banii cetățenilor și că lupta trebuie dusă pentru binele acestora. „Acești domni, care se ceartă de foarte mult timp între ei, sunt ținuți pe banii cetățenilor. Contribuabilii din toate colțurile județului plătesc taxe și impozite pentru ca acești cetățeni care conduc județul să fie aici. După anul 2024 cu siguranță componența Consiliului Județean va fi cu totul alta pentru că cetățenii văd ce s-a întâmplat ani de zile și ei au de suferit.”

Întrebat dacă are planuri electorale în județul Caraș-Severin și acesta este motivul pentru care participă mai nou la ședințele Consiliului Județean, Marian Cucșa a evitat un răspuns direct: „La fel cum alte județe, cu potențial mai scăzut decât Carașul, s-au dezvoltat, îmi doresc ca și Carașul să fie dezvoltat și pentru asta voi depune toate eforturile atât ca președinte al Partidului Republican, cât și ca parte a alianței AUR, alături de George Simion și de ceilalți colegi de alianță. Vom face tot ce putem astfel încât patriotismul național să fie transpus și în patriotismul local și să reușim să avem și în județul Caraș conducători care să-și iubească județul, să-l dezvolte și să-și desfășoare toată activitatea în slujba cetățeanului.”, ne-a mai declarat Marian Cucșa.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/