Ciucă vrea impozitarea tichetelor, dar fără reducerea veniturilor

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, admite posibilitatea impozitării tichetelor de masă, dar numai în așa fel încât oamenii să nu piardă din venituri.

Întrebat de jurnaliști despre măsura care privește impozitarea tichetelor de masă, președintele Senatului, Nicolae Ciucă, a spus că este o măsură discutată în coaliție.

„Este o măsură pe care am discutat-o și la care se va veni cu o decizie în sensul în care trebuie să facem în așa fel încât oamenii să nu piardă din venituri. Motiv pentru care creșterea salariului minim să fie direct proporțională cu această plată a taxei pentru sănătate.”, a spus Ciucă.

Despre taxa pe lux, inclusiv pe mașinile scumpe, Ciucă a spus că sunt „măsuri în discuție”, nefiind finalizate.

Despre faptul că mulți liberali au spus că nu sunt de acord cu unele taxe și impozite negociate până acum cu partenerii de la guvernare, președintele PNL a spus că „aici nu discutăm despre nemulțumirile unuia sau altuia”. „Aici discutăm despre responsabilitatea pe care o avem fiecare dintre noi și să facem în așa fel încât să asigurăm stabilitatea economică și funcționarea economiei, pentru că doar așa putem să menținem această linie de creștere economică a României, care, și în momentul de față, după toate evaluările, inclusiv ale instituțiilor de evaluare internaționale, se menține între 2-3% până la sfârșitul anului.”, a mai spus liderul liberal.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/