După 14 ani de șmecherie, primarul Popa îi dărâmă lui Bulboacă șandramaua de pe spațiul verde!

1000x100 resita 02

A distrus spațiul verde din spatele Gării Reșița Nord sub pretextul că va înălța un hotel, dar în realitate acolo funcționează un adevărat garaj pentru utilaje de construcții! În plus, a cam uitat să plătească!

Primarul Nelu Popa n-a ajuns la o înțelegere cu SC Consiron Trust SRL, firma omului de afaceri Emil Bulboacă, astfel că va pune în mișcare buldozerele. Tribunalul Caraș-Severin a admis în parte cererea formulată de municipalitate și a dispus rezilierea contractului de concesiune nr. 8158/09.06.2005. Aceeași instanță a mai dispus obligarea firmei lui Bulboacă la dezafectarea zonei concesionate și aducerea acesteia la starea iniţială, pe cheltuiala sa. Practic, Bulboacă trebuie să îndepărteze betoanele turnate, să demonteze gardurile și să reamenajeze spațiul verde, exact așa cum arăta acesta în urmă cu 14 ani.

publicitate tmc 640

SC Consiron Trust a fost obligată totodată la plata redevenţei restante în sumă de 85.000 de lei și va achita penalități de întârziere calculate până la plata efectivă, în cuantum de 0,02% pe zi de întârziere. Hotărârea Tribunalului Caraș-Severin poate fi atacată, dar e clar ca lumina zilei că acel contract de concesiune nu a fost respectat.

publicitate Timisoara banner maxagro