Dunca și Isac i-au stricat lui Marcel Vela Ziua Limbii Române!

vela macel presedinte pnl cs
Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Președintele PNL Caraș-Severin nu se bagă nici de data asta în problemele Consiliului Județean Caraș-Severin, chiar dacă vicepreședintele Marius Isac l-a lăsat baltă pe Romeo Dunca și a trecut de partea social-democraților și a aliaților acestora.

Express de Banat i-a solicitat liderului liberal să comenteze ruptura dintre Marius Isac și Romeo Dunca, însă acesta a arătat preocupare mai degrabă pentru cu totul și cu totul altceva: „Astăzi este Ziua Limbii Române, motiv pentru  care spun doar atât la întrebarea dumneavoastră… Să fie sănătos și Marius, și Romeo! Să găsească puterea și energia pozitivă ca să voteze, amândoi sper, toate proiectele necesare și utile pentru județ!”

Președintele PNL Caraș-Severin a încercat să diminueze undele șocului provocat de plecarea lui Marius Isac, oficializată în această dimineață. „Înțeleg că domnul Marius Isac nu a anunțat că demisionează din PNL, ci doar că nu mai votează cu domnul Romeo Dunca… Le doresc să rămână mereu prieteni, care își dau cămașa unul altuia la greu, așa cum garantau în frumoase clipe, unul altuia. În înțelepciunea lor, cred că vor găsi căi de comunicare, spre pace și bunăvoire! Aducând un sincer omagiu limbii române, celebrată astăzi, 31 August 2023, le doresc și  multă sănătate, amândurora!”, a conchis senatorul Marcel Vela.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/