Dunca se ține de scandaluri, Hurduzeu reindustrializează Caraș-Severinul!

hurduzeu otelu rosu
untitled design set 970x90 px

Silviu Hurduzeu a demarat deja un plan de reindustrializare a judeţului Caraş-Severin, pe care îl va continua și în următorii 4 ani, în calitate de președinte al Consiliului Județean.

Actualul parlamentar PSD nu e străin deloc de ceea ce s-a întâmplat la Oțelu Roșu, la fabrica de armament din Reșița sau la UCMR, care a fost preluată recent de Hidroelectrica. Totul face parte dintr-o strategie în care mai sunt cuprinse și alte foste embleme ale industriei cărășene, astăzi aflate în paragină.

Silviu Hurduzeu a fost prezent ieri, la combinatul siderurgic de la Oţelu Roşu, alături de premierul Marcel Ciolacu, ministrul Sorin Grindeanu şi primarul Luca Mălăiescu, unde s-a  discutat despre o investiţie cu capital 100% românesc care va reporni motoarele industriei din zonă, oferind o importantă gură de oxigen oraşului.

„Cuvintele pe buzele tuturor: Locuri de muncă bine plătite pentru cărăşeni. Asta propune PSD şi asta va însemna planul meu de reindustrializare a judeţului Caraş-Severin.

Din grijă pentru oameni. În timp ce alţii se ţin doar de scandaluri, noi îndrăznim să mişcăm lucrurile în direcţia bună.”, a afirmat Silviu Hurduzeu.

silviu h

(PE)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/