Dunca se delimitează de practicile liberale de la București! E președintele tuturor!

untitled design set 970x90 px

Guvernul Orban și-a bătut joc de o mulțime de localități cărora nu le-a alocat la final de an niciun leu sau le-a trimis sume ridicole doar pentru că sunt conduse de primari PSD, gest cu care Romeo Dunca nu e de acord.

Președintele liberal al Consiliului Județean Caraș-Severin a promis că nu va ține cont niciodată de culoarea politică a primarilor care îi solicită sprijin și că nu-i va pedepsi pe cetățeni doar pentru că și-au ales primar de la altă formațiune politică decât PSD. Mai exact, că nu va împărți bugetul pe criterii politice. Chiar dacă, în trecut, așa s-a întâmplat mai de fiecare dată, indiferent cine a fost la șefia administrației județene. Tocmai din acest motiv Romeo Dunca s-a delimitat de gestul colegilor săi liberali din fostul de acum Guvern Orban, fără să critice, ci evitând pur și simplu să facă vreun comentariu. A dat însă din nou asigurări legate de sprijinul necondiționat pe care el îl va acorda tuturor.

„Eu răspund pentru ceea ce fac eu, nu mi-am schimbat opțiunea, nu mi-am schimbat punctul de vedere. Cei de la București au avut criteriile dânșilor de a aprecia, probabil că s-au luat după regulamentul pe care l-au găsit acolo și de care s-au folosit cei de dinainte. Eu asigur – și cred că activitatea curentă deja poate să confirme – că atunci când cineva vine cu o problemă eu nici nu îl întreb din ce partid face parte. La mine la birou sunt oameni din toate partidele, primari din toate partidele și îi ascult și încerc să notez problemele lor pentru că a le rezolva. Astăzi, în conjunctura actuală, este foarte greu, nu avem fonduri de niciun fel. Îi asigur pe toți că fiecare zi ce trece va însemna o îmbunătățire în relația dintre Consiliul Județean și primăriile din județ fără să ținem cont atâta de mult, pentru că dorim să fim foarte exigenți, în primul rând cu primarii noștri, cu primarii partidului din care fac și eu parte. Ei trebuie să dea exemplu. Și mă bucur că în județ sunt câteva primării fruntașe, primării de comune conduse de primari PNL. E un lucru bun, o să fim și mai exigenți cu ei!”, a comentat Romeo Dunca.

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/