Dunca se bazează mai puțin pe PNL! Mizează doar pe trei oameni: Popa, Bolojan și Vela!

Anunțul iminentei alianțe electorale PSD – Pro România nu-l sperie deloc pe candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Caraș-Severin. Ba, mai mult, Romeo Dunca spune că nu se bazează prea tare pe sprijinul liberalilor. Îi este suficient că-i are aproape pe Nelu Popa, Ilie Bolojan și Marcel Vela!

Dunca spune că PSD se teme că va pierde șefia administrației județene și tocmai ăsta este motivul pentru care caută aliați în alegerile locale. „Există un real și neașteptat pericol pentru ei… Cineva din afara acvariului și care nu răspunde la niciun fel de comenzi e interesat de soarta județului. Iar la capătul pantei descrescătoare pe care au luat-o foștii barosani politici ai acestui partid sunt dezastrul și voalarea aranjamentelor din trecut. (…) Dacă toți cei care au fost s-au unit disperați împotriva unuia nou-venit ce habar nu are de politică, înseamnă un pericol major de a se schimba radical tot”, a comentat Dunca.

Omul de afaceri timișorean a explicat și cum va juca în campania electorală. Dezamăgit de modul în care PNL guvernează la această oră, cel mai probabil, Romeo Dunca preferă să iasă la bătaie cu trei apropiați de-ai săi. „O să vorbesc mai puțin de partidul care poate aduce schimbarea la Consiliul Județean Caraș-Severin și mai mult despre oamenii care, pe persoană fizică, sunt aliații mei. Acești trei oameni cu echipele lor de lucru cu tot sunt singurii mei aliați. Asta e alianța mea și cu asta mergem la luptă”, a spus Dunca, nominalizându-i pe Popa, Bolojan și Vela.