Dunca s-a apucat de politică și îi cere președintelui Iohannis să nu mai greșească: „Puneți pe domnul Ciucă premier sau pe domnul Bolojan!”

dunca pnl

A promis el că nu face politică, dar cât să aștepte ca Marcel Vela sau președintele Klaus Iohannis să ia poziție în legătură cu criza din Guvern?!

Milionarul de la Timișoara s-a convins că în administrația locală nu e chiar așa de ușor cum visa el noaptea, așa că… s-a apucat de politică. La cel mai înalt nivel. Și, la cum au stat ieri lucrurile în Parlament, vocabularul său chiar îi permite să spere la o carieră de mare succes. Romeo Dunca țintește sus, iar primul luat în vizor este chiar președintele României, căruia nu vrea să-i mai contabilizeze nicio greșeală în plus față de pasul sau pașii strâmbi făcuți până acum. „Câțu a greșit sau USR-PLUS a greșit ? Acum nici nu mai contează… Președintele nostru însă, domnul Iohanis (n.r.  – Klaus Iohannis, președintele României), nu mai are voie să greșească. Puneți pe domnul Ciucă premier sau pe domnul Bolojan dacă poate fi convins. Lăsați pe Câțu (n.r. – Florin Cîțu, prim-ministrul României) și pe Orban să se confrunte în mod liber la alegerile de la sfârșitul lunii și să ne vedem de lucru. Sunt atâtea de făcut…”, a transmis liberalul din fruntea Consiliului Județean Caraș-Severin.

Cu trenuri cu hidrogen în minte, piste de biciclete și spitale de toate felurile, Romeo Dunca le cere liderilor PNL să  meargă mai departe cu „alianța de care inițial s-au speriat cei din PSD” și să aștepte miliardele de euro pe care le va aduce PNRR. În încheierea intervenției sale, liberalul Dunca le deschide ochii șefilor săi care habar nu au la ce riscuri expun partidul. Pesediștii, le explică el, „vor culege roadele încă din prima ședință a guvernului minoritar care va trebui zi de zi cu compromisuri susținut. De fapt le culeg deja din plin…”.