Dunca nu știe istoria Băilor Herculane, Crina și PSD au jefuit Caraș-Severinul!

cosei doru consilier pnl

Liberalul Doru Coșei e singurul consilier județean care s-a opus ca administrația județeană să preia licența de exploatare a apelor termale de la Băile Herculane!

Coșei susține că propunerea lui Romeo Dunca e o greșeală, că nu Consiliul Județean trebuie să preia administrarea izvoarelor cu apă terapeutică de pe Valea Cercei, din care se alimentează cele mai multe dintre bazele de tratament, ci Primăria și Consiliul Local Băile Herculane. Consilierul din Herculane nu-l acuză pe președintele Dunca de rea intenție, ba dimpotrivă, dar spune că acesta nu cunoaște prea multe despre problemele stațiunii și tocmai din acest motiv ar trebui să lase totul în seama colegului său de partid, primarul Cristian Miclău.

„Apele geotermale au aparținut întotdeauna comunității locale. În urmă cu 20 de ani, PSD, cu Iosif Armaș și camarila lui de la București, ne-a jefuit. 22 de clădiri și licențele apelor termale!  Să nu facem aceeași greșeală! Apele aparțin UAT Băile Herculane. Băile Herculane nu-și va da niciodată acordul pentru a primit altă entitate această licență, nici măcar Consiliul Județean. Președintele Dunca are un plan economic foarte bun, dar nu susțin niciodată ca aceste ape ale orașului Băile Herculane să aparțină altcuiva.”, și-a motivat Doru Coșei poziția.

Social-democratul Ioan Crina i-a atras atenție că face o mare confuzie, în sensul că bogățiile subsolului sunt ale statului, nu țin de autoritatea publică. Ba mai mult, Crina a spus că nu se miră de ce Herculane e în situația tristă de astăzi atât timp cât are reprezentanți de nivelul lui Coșei.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Atât i-a trebuit liberalului. „Vorbiți numai tâmpenii! Noi, la Herculane, am suferit de pe urma politicienilor. Domnul Dunca nu știe istoria Băilor Herculane! Eu știu despre ce e vorba, eu am făcut multe lucruri pentru județ, pe când dvs., domnule Crina, ați jefuit Caraș-Severinul la fel ca predecesorii din PSD!”, a răbufnit Doru Coșei.

Consilierul PNL nu s-a oprit însă aici. „Apele termale reprezintă bogăția noastră din Valea Cernei, care timp de 20 de ani a fost furată de către gașca PSD (deputatul PSD Iosif Armaș și prietenul lui, ministrul PSD Dan Matei Agathon… toată clica politică subjugată PSD-ului din acea vreme, 2002). A venit timpul să reparăm nedreptatea, iar aceste resurse să ajungă din nou la comunitate, prin administrarea lor de către Primăria băile Herculane. Nu mă dezic de planul economic al domnului președinte Romeo Dunca, dar consider că acest model de strategie poate fi implementat și de către administrația orașului Herculane, care este condusă de către un economist priceput, Cristian Miclău.”, a adăugat Coșei.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/