Două cămine din comuna Forotic, dotate pe bani europeni

dotari camine forotic si surducu mare

Investiții de aproape 30.000 de euro pentru căminele culturale din Forotic și Surducu Mare.

Administrația condusă de liberalul Alexandru Sporea obținea în vara anului trecut o finanțare europeană de 28.200 de euro pentru dotarea căminelor culturale din localitățile Forotic și Surducu Mare cu mobilier (mese, scaune), electrocasnice (mașină de spălat vase, mașină de spălat rufe, aragaz, vitrină frigorifice etc), și sisteme de climatizare.

După jumătate de an de la obținerea finanțării, primarul comunei Forotic anunță că a sosit primul transport cu dotările achiziționate pentru cele două cămine.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Mă bucur că am putut obține acești bani pentru a dota cele două cămine. În comunitatea noastră la căminele culturale se organizează fel și fel de evenimente, iar astfel de dotări sunt necesare pentru buna desfășurare a lucrurilor. Pentru fiecare cămin s-au cumpărat mese pliabile, pentru 10 – 12 persoane, scaune, aragaz, mașină de spălat vase și rufe, clime, vitrine frigorifice, fețe de masă”, a declarat Alexandru Sporea.

În ceea ce privește căminul cultural din Comorâște, acesta va fi dotat odată cu reabilitarea sa, care urmează să se facă de către Compania Națională de Investiții.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/