Dunca nu negociază nimic! Rădoi și Stan, vicepreședinții Consiliului Județean! (UPDATE)

Convocați pentru prima dată de către noul președinte al administrației județene, aleșii județeni îi oficializează la această oră pe cei doi vicepreședinți. Sunt doi liberali, oamenii pe care Dunca și i-a ales, iar majoritatea liberală din CJ îi instalează prin vot.

Insistențele liderului PMP Caraș-Severin în negocierile cu PNL nu l-au convins pe Romeo Dunca să cedeze un post de vicepreședinte, așa cum solicitase Ionuț Popovici pentru ca protocolul încheiat între cele două formațiuni politice să producă efecte și în Caraș-Severin, nu numai la București. Astfel, Dunca a rămas ferm pe poziție, Ovidiu Rădoi și Dan Stan urmând să fie vicepreședinții Consiliului Județean în următorii patru ani. Alegerea celor doi liberali în funcțiile respective este o simplă formalitate și asta pentru că PNL are majoritate în plen, nefiind obligat să facă vreo alianță pentru a-și putea impune punctul de vedere.

UPDATE, ora 12.40

leader board 728 x 90 px

Așa cum era de așteptat, Ovidiu Rădoi și Dan Stan au primit votul majorității consilierilor județeni și, începând de astăzi, sunt vicepreședinții Consiliului Județean Caraș-Severin.

 

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte din timpul ședinței Consiliului Județean!