Dunca n-a lucrat niciodată atât de mult, pe atât de puțini bani!

dunca romeo bani cj

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin continuă să le plângă de milă primarilor PNL, care s-au ales cu foarte puțin din impozitele pe veniturile cărășenilor!

Romeo Dunca le-a cerut procurorilor DNA să analizeze cum au fost repartizați banii către primării după ce PNL a pierdut majoritatea în Consiliul Județean și PSD își impune punctele de vedere. Acesta nu numai că acuză discrepanțele mari dintre primăriile social-democrate și cele liberale, dar semnalează și eventuale acte de corupție, vizați fiind inclusiv mai mulți edili PNL, care s-ar fi lăsat „cumpărați”. Dar în același timp admite că, poate unii dintre „trădătorii” din PNL Caraș-Severin au avut anumite nemulțumiri, de care PSD nu a ezitat să profite.

„Greșeli au fost făcute, sigur, și din partea noastră, poate și din partea mea! Poate a fost lipsă de comunicare. Sumele solicitate de primării niciodată nu sunt destule, pentru că primarii au promis populației și nu au putut să livreze. Foarte mulți primari au aceleași nevoi neîndeplinite. Dacă vedeți cererile lor, ce nevoie au, vă faceți cruce! Au zeci de milioane, sute de milioane! Toți au nevoie de bani, toți vor să facă, toți vor să prezinte, toți vor să confirme în fața alegătorilor. Nu este posibil lucrul ăsta pentru că nu este destul pentru nevoile tuturor. Și atunci, trebuie, în situația asta grea, să te lupți, să te impui, să strigi, să vii de 10 ori! Asta înseamnă perseverența în a face ceva, în a te sacrifica și a te îndârji în a dori să rezolvi un lucru.”, și-a justificat Romeo Dunca eforturile de a împărți altfel banii către primării decât a făcut-o majoritatea din Consiliul Județean.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Totodată, președintele CJ are și un mesaj pentru primarii PNL care se gândesc să plece din partid și să semneze cu PSD, pe considerentul că între social-democrați le va fi mai bine. „Credeți că mie nu mi-e greu?! Mi-e greu și mie să vin, să fac naveta, că nu rămân în fiecare zi la Reșița. Am o viață destul de grea! Niciodată nu am lucrat atât de mult, pe așa de puțini bani față de ceea ce mi se întâmplă acum!”, a mai spus Dunca la Express Live.

Potrivit declarației sale de avere, în 2022, Romeo Dunca a câștigat de la Consiliul Județean  130.000 de lei.

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/