Cu Hurduzeu președinte, Banatul Montan nu mai ratează Parisul!

hurduzeu silviu targ turism

Absența Caraș-Severinului de la Târgul Internațional de Turism de la Paris e un eșec de care se face vinovat exclusiv Romeo Dunca, acuză deputatul PSD Silviu Hurduzeu!

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin ar fi preferat ca reprezentanții județului să nu onoreze invitația de a prezenta oferta turistică a Banatului Montan la Paris doar pentru a putea valorifica politic subiectul, învinovățindu-i pentru asta pe consilierii județeni PSD și PMP. Romeo Dunca l-a informat oficial pe ministrul Turismului că trebuie să decline invitația din rațiuni financiare. Mai exact, a transmis că, din cauza circului din plen, Consiliul Județean nu avea la acea dată bugetul aprobat.

„Romeo Dunca, încă președintele Consiliului Județean, a mai găsit un motiv prin care să-și demonstreze incapacitatea. A existat acea solicitare din partea Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului către Centrul Județean de Conservare și Promovare a Culturii Tradiționale, ca echipa care a participat la standul de la București, la Târgul de turism, să participe și la târgul de turism de la Paris, reprezentând România. Deși invitația era făcută de un director general din cadrul Ministerului, Dunca a trimis un răspuns adresat ministrului, prin care își justifica incompetența și impotența că nu va participa nimeni la târgul de la turism deoarece nu e votat bugetul în Consiliul Județean.”, a comentat Silviu Hurduzeu.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Vinovat pentru întârzierea cu care a fost aprobat bugetul este tocmai președintele Dunca, subliniază liderul PSD Caraș-Severin, amintind de faptul că, în calitatea sa de președinte de ședință, liberalul a uitat să supună la vot proiectul de hotărâre privitor la buget, îndeplinindu-și atribuțiile doar în legătură cu amendamentele depuse. „E explicabil ca Romeo Dunca să nu cunoască tradițiile Banatului Montan. Ar fi fost o onoare și o bucurie pentru județul Caraș-Severin ca, la Târgul Internațional de Turism de la Paris să fie și un stand care să reprezinte Banatul Montan. Vă asigur că, anul viitor, când voi fi președintele Consiliului Județean, dacă va mai exista o astfel de invitație, se va merge chiar și la Paris!”, a mai spus Silviu Hurduzeu.

1000x100 untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/