Dunca îi face Guvernul lui Ciucă și îi pune la punct pe greii din PNL!

dunca pnl

Decizia liderilor PNL de a forma un guvern minoritar, cu sprijinul PSD, e criticată dur de Romeo Dunca, liberalul care are astăzi o cotă de popularitate uriașă!

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, văzut tot mai bine de opinia publică după ce a fost printre puținii liberali cărășeni care l-au votat pe Ludovic Orban la Congresul PNL și nu pe Florin Cîțu, iese din nou la rampă. Romeo Dunca îi oferă lui Nicolae Ciucă soluția prin care PNL să aibă o majoritate parlamentară și un guvern stabil, fără să fie nevoie de sprijinul PSD. Nu fără să-i înțepe pe cei care s-au autointitulat „echipa câștigătoare”, dar care în realitate s-au dovedit a fi niște perdanți. Cu câteva luni în urmă nu exista niciun membru important din PNL care să nu critice o eventuală colaborare, de orice fel, cu PSD. Astăzi, aproape toți cei importanți din echipa câștigătoare ne creează emoții. Nouă, celor consecvenți în convingerea că noul guvern nu trebuie să depindă de acest partid.”, a comentat Dunca.

Liberalul din fruntea CJ Caraș-Severin insistă pe varianta cooptării USR în viitorul Guvern Ciucă și îl asigură pe fostul premier Cîțu că nu va rămâne pe drumuri. „Ar duce la încheierea acestei penibile crize. Locul la șefia Camerei Deputaților e liber. L-ar putea ocupa cineva din USR, motiv pentru care cred că s-ar regăsi înțelegere pentru ca Fondurile Europene și Dezvoltarea sau Justiția, în locul lor, să revină la PNL. Cu siguranță s-ar găsi și pentru domnul Cîțu o soluție. Propunerea noului guvern ar fi votată și de USR, și de UDMR și ne-am apuca de lucru. Sunt atâtea de făcut.”, le-a oferit Romeo Dunca soluția mai marilor liberali care au cam bătut deja palma cu PSD.