Dunca despre strategia de dezvoltare a Caraș-Severinului: sunt foarte multe pagini acolo!

dunca romeo

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin nu a avut mare lucru de spus despre documentul strategic întocmit de Universitatea Babeș-Bolyai Cluj Napoca.

Elaborarea „Strategiei de dezvoltare durabilă a județului Caraș-Severin pentru perioada 2022-2027” este o condiție esențială pentru prioritizarea proiectelor de dezvoltare la nivel județean și alocarea resurselor bugetare conform acestora în perioada de programare următoare 2022-2027. Documentul de sute de pagini stabilește prioritățile de dezvoltare sectorială și intersectorială ale județului și direcțiile de acțiune pentru atingerea acestor priorități pe termen mediu, ținând seama și de viziunea de dezvoltare pe termen lung a acestuia.

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

Spre ce se îndreaptă Banatul Montan?! Ne-a răspuns președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca: „Cam tot ce ne-am propus să dezvoltăm în județ este prins în Strategie. Funcționarea portului de la Moldova Nouă, dezvoltările în zonele alpine, pistele de biciclete, repararea drumurilor județene, alte drumuri care pot să devină județene dacă există interes, deci… tot felul de… sunt foarte multe pagini acolo!”

1000x100 untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/