Dunca blochează banii în Consiliul Județean! Se repetă votul?

dunca romeo

Romeo Dunca invocă o chestiune procedurală și anunță că va nu va semna pentru distribuirea sumelor provenite din impozitul pe venit către primării!

Revoltat de modul în care au fost repartizați banii în ședința de săptămâna trecută, președintele Dunca a căutat și spune că a și găsit soluția prin care să împiedice ceea ce el a numit „jefuirea primăriilor PNL”. „Povestea cu împărțirea către primării a celor 37 milioane de lei nu e gata. Orbiți de lăcomie, după ce le-a ieșit manevra cu mărul otrăvit livrat prin propunerea de HCJ depusă de vicepreședintele Marius Isac, membrii alianței PSD din CJ au răsuflat ușurați. În debandada creată în plenul ședinței, cel de sus se pare că le-a anesteziat spiritul de observație tuturor. Bucuroși că au pus mâna pe pradă, au uitat să sesizeze că respectiva HCJ, cu distribuirea sumelor de bani, nu a mai fost supusă la vot. Și când te gândești că mai există încă unii care nu pot crede că Dumnezeu aranjează lucrurile atunci când chiar și lui i se pare că ticăloșia e prea de tot!”, a anunțat Romeo Dunca.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Imediat după ce s-a votat amendamentul lui Ioan Crina, liberalii s-au ridicat de la masă și au părăsit ședința. Apoi s-a luat o pauză. Președintele CJ susține că, în haosul creat, nu a mai supus la vot și proiectul în ansamblu, cu tot cu amendament. „După pauză, am început direct cu votul bugetului. În consecință, deocamdată să nu se aștepte la primării HCJ cu pricina, pentru că eu nu o voi semna. Din simplul fapt că ea nu există!”, a avertizat șeful CJ.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/