Dunca a pus mâna pe bisturiu! Îi arată el Alinei Stancovici cum trebuie manageriat spitalul!

romeo dunca alina stancovici

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin își riscă funcția! Dacă în 90 de zile de acum încolo nu se ameliorează situația Spitalului Județean de Urgență Reșița are obligația morală să plece!

Romeo Dunca a acuzat-o în termeni duri pe Alina Stancovici că nu e în stare să însănătoșească spitalul și că din acest motiv unii pacienți mor cu zile. Consiliul de Administrație al spitalului a constatat și el că n-au fost bifate criteriile de performanță stipulate în contractul de management, motiv pentru care i-a trimis președintelui CJ o propunere de revocare din funcție a managerului. Numai că Romeo Dunca nu are în momentul de față o altă soluție. Ca atare, i-a mai acordat Alinei Stancovici un răgaz de 60 de zile. Mai mult, îi va dicta el ce are de făcut. Practic, Romeo Dunca a cam preluat el rolul de manager al spitalului, Alina Stancovici devenind un simplu executant.

„Zarurile au fost aruncate și măsuri radicale vor fi luate. Fie de doamna Stancovici, fie de persoana care îi va urma. La finalul a 60 de zile vom trage linie. Miercurea viitoare voi convoca o ședință de lucru pe tema schimbărilor obligatorii la SJUR. Măsurile propuse vor trebui să convingă că acest spital poate să-și revină. La sfârșitul acestei perioade de timp nu așteptăm rezultate spectaculoase. Dar un lucru e clar, schimbarea direcției în care se îndreaptă azi spitalul trebuie să fie evidentă.”, a explicat președintele CJ.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Riscul asumat de Romeo Dunca e unul major. Dacă el dispune și Alina Stancovici execută, în cazul unor rezultate sub așteptări nu-i mai poate imputa acesteia nimic. Și atunci trebuie să plece chiar președintele!

banner 970 x 250