Dunca a găsit satul din Caraș-Severin pe care să-l cumpere milionarii, oamenii de business!

tirol
1000x100 resita 02

Membrii cluburilor economice din Timișoara și reprezentanții unor companii americane, franceze, germane și italiene ar putea cumpăra un sat întreg din Banatul Montan, care să devină destinație de vacanță, dar și loc pentru întâlniri de afaceri!

Propunerea lansată de Adrian Bădescu, președintele Clubului Economic Nord American din Timișoara, a fost îmbrățișată imediat și de președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca. „Dacă vor dori să investească în Caraș-Severin, vreau să îi asigur că județul și primăriile sunt în mâini bune. Au spus că ar fi bine să cumpărăm și să ridicăm un sat frumos. Vă spun în premieră că la acest lucru m-am gândit acum șase luni și m-am gândit la localitatea Tirol, pentru că acolo există și acea podgorie a acelui domn italian chinuit de procese. Și drumul de la Fizeș  la Tirol va fi aflatat curând, pietruirea va începe probabil în luna următoare. Este o zonă deosebită, cu case frumoase și foarte ieftine. Dacă doresc să facă un nucleu, acolo se poate!”, a spus Romeo Dunca.

publicitate tmc 640

În cadrul evenimentului „Caraș-Severin, The Investitor´s Book”, doctorul Adrian Bădescu, președintele Clubului Economic Nord American din Timișoara, propusese identificarea unui sat aproape părăsit din Banatul Montan care să fie cumpărat de oamenii de afaceri importanți din zona de vest și transformat într-un punct de întâlnire al acestora: „Dacă un sat ca și Gărâna e un centru național al jazzului sau un sat ca Socolari a devenit dintr-un sat pierdut și dărâmat aproape un sat extraordinar, o bijuterie a artei, poate ar fi interesant ca un alt sat care începe să fie părăsit și se dărâmă să devină un sat al oamenilor de business din regiunea de vest. Casele nu sunt foarte scumpe și, cu un mic efort, cred că foarte mulți oameni de business ar avea disponibilitatea să-și cumpere o a doua locuință în Banatul Montan. Să le renovăm cu niște arhitecți smart, în spirtul zonei, păstrând tradiția și valorile zonei și să transformăm satul respectiv într-un altfel de atracție, să venim cu drag în Caraș-Severin, la noi acasă.”

publicitate Timisoara banner maxagro