Dumitru Rujan, parlamentarul în halat alb pentru spitalul din Caransebeș!

dumitru rujan
Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Deputatul PNL dă de fiecare dată când e nevoie o mână de ajutor Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș!

Managerul unității spitalicești, Adrian Dumbravă, a vorbit pentru expressdebanat.ro despre situația dificilă pe care a întâlnit-o la Caransebeș, despre vinovați, dar mai mult despre soluții, planuri de viitor și sprijinul pe care îl primește pentru însănătoșirea unui spital în care nu se tratează doar gugulanii, ci întreaga zonă. Pe lângă suportul asigurat de primarul Felix Borcean și de Consiliul Local Caransebeș, care pare să fi înțeles să renunțe la jocurile politice care de multe ori au văduvit spitalul de sume importante, Dumbravă se bucură de sprijin și de la oameni cărora nu le-a cerut asta. Care pur și simplu au pus ei mâna pe telefon și au întrebat dacă și cu ce ar putea fi de folos în demersul lui de a schimba condițiile din spital.

„Un singur parlamentar m-a sunat și mă sună mereu. A și ajutat spitalul! Domnul Dumitru Rujan! A fost preocupat de ceea ce se întâmplă la spital. Poate că și alții s-au identificat cu partidele, pentru că am avut sprijin de la partidele mari, și de la PSD, și de la PNL. Aștept în continuare o implicare mai mare.”, a spus Adrian Dumbravă.

Nu de puține ori, deputatul PNL a băgat mâna în propriul buzunar pentru a plăti lucruri absolut necesare spitalului, dar n-a făcut un titlu de glorie din asta. Cum nu face nici acum, după dezvăluirea managerului Dumbravă. „E datoria mea de cetățean an Caransebeșului, de parlamentar, să ajut cum pot, să ofer sprijin spitalului, fie că e financiar sau de altă natură. O voi face în continuare pentru că știu în ce situație e spitalul, cunosc și ce se dorește acolo și atunci e firesc să ne implicăm cu toții.”, a spus deputatul Rujan.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/