Dumitru Rujan , garanția sprijinului Guvernului PNL pentru comuna Domașnea

Consilier județean la al doilea mandat și candidat pentru Camera Deputaților în 6 decembrie, liberalul Dumitru Rujan și-a luat deja noul rol în serios, fiind preocupat de comunitățile din Caraș-Severin, cărora le va deschide drumul spre dezvoltarea mult așteptată.

Rujan a luat la pas localitățile județului pentru a afla nevoile și problemele fiecăreia, astfel încât să le fie cât mai folositor cetățenilor lor din tribuna Parlamentului. Zilele trecute, spre exemplu, a fost prezent la Domașnea, unde a salutat instalarea unui nou primar. „Deși n-a mai făcut politică, Ilie Mănescu, gospodar și iubitor al comunei, a reușit să identifice rapid problemele acesteia. Mi-a spus care sunt principalele nevoi ale comunității din Domașnea: un dispensar comunal, modernizarea drumurilor comunale, alimentarea cu apă și canalizarea. Și nu în ultimul rând, modernizarea și dotarea școlii din comună. Sunt multe de făcut pentru că Domașnea nu a avut primar mult timp, dar l-am asigurat pe Ilie Mănescu de tot sprijinul Guvernului liberal, iar el m-a asigurat că Domașnea va vota astfel ca proiectele actualei guvernări liberale să continue, de la marele proiect ce prevede extinderea rețelei de gaz la finanțarea achiziției de laptopuri pentru scoli și a materialelor sanitare de protecție anti COVID-19”, a declarat Dumitru Rujan.

Liberalul a garantat că noul primar liberal se va bucura de sprijin și de susținere financiară de la Guvern pentru a-și realiza proiectele și pentru a ridica nivelul de trai în comună.(E)