Dumitru Rujan: „Aducem gazul în casele românilor!”

gaz

A fost publicat ordinul pentru dezvoltarea rețelelor de distribuție a gazelor cu finanțare prin „Anghel Saligny”. Deputatul Dumitru Rujan anunță că sunt puși la bătaie 7,5 miliarde de lei pentru acest capitol.

Guvernul a publicat ordinul privind dezvoltarea reţelelor de distribuţie de gaze finanțate din Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Vor fi alocați 7,5 miliarde de lei pentru reabilitare și extindere. „Aproximativ 196.000 de familii vor fi branșate la rețeaua de gaze. Pe lângă înființarea de noi rețele, programul prevede extinderea și modernizarea infrastructurii existente.”, spune Dumitru Rujan.

Pentru rețeaua de apă, canal și drumuri, Ministerul Dezvoltării a primit deja cereri de finanțare de la 97,5% dintre comunele, orașele, municipiile și județele din România. „Acest interes uriaș demonstrează necesitatea Programului «Anghel Saligny»”, subliniază parlamentarul cărășean.

Detalii pot fi obținute aici: https://mdlpa.ro/pages/proiectordinaprobarenormeoug952021?fbclid=IwAR1oJt_h8zfLf4lSIhwkBEb5BVfQ-OT31SVybs4YRGIyf0-T3zIqw4XH8v8

banner 970 x 250