Dumitru Rujan aduce un milion de lei pentru spitalul din Caransebeș

dumitru rujan spital
untitled design set 970x90 px

Suma este destinată reabilitării și modernizării blocului operator din spitalul de pe Timiș și Sebeș.

Preocupat de binele concetățenilor săi, candidatul PNL pentru Primăria Caransebeș, Dumitru Rujan, în calitate de deputat în Parlamentul României, a obținut, în urma unui amendament depus, un milion de lei pentru Spitalul Municipal. Banii au fost alocați unității medicale de Ministerul Sănătății, pentru lucrări de reabilitare și modernizare a blocului operator.

Șantierul în blocul operator a demarat deja, liberalul făcând, zilele trecute, o vizită la spital pentru a vedea stadiul lucrărilor. La plecare, Dumitru Rujan s-a declarat mulțumit de progresele pe care echipa contractată le face.

„Am fost, sunt și voi fi mereu preocupat de binele concetățenilor noștri. În calitate de deputat în Parlament, am reușit să trec un amendament care a adus Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș 1.000.000 de lei. Destinația acestor bani este reabilitarea și modernizarea blocului operator. Acum câteva zile, la invitația domnului Dumbravă, managerul spitalului, am fost în vizită pentru a vedea cum se desfășoară lucrările. Sunt mulțumit de progresele pe care echipa contractată le face. Pas cu pas, blocul operator va dobândi aspectul și calitatea pe care le merită și pe care ar fi trebuit să le aibă de mult timp. De asemenea, sunt plăcut impresionat de calitatea actului managerial al domnului Dumbravă. E mai mult decât evident că majoritatea schimbărilor pozitive i se datorează și acest lucru ne dă speranța că și de aici înainte lucrurile vor merge în direcția bună, în tot ce privește gestionarea Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș”, a declarat candidatul PNL pentru Primăria Caransebeș.

(PE)

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/