Claudiu Buciu: Nu voi fi viceprimarul nimănui; nu voi fi niciodată într-o echipă cu PSD Lugoj condus de indivizi fără valoare

claudiu buciu la primaria Lugoj candideaza din partea pnl

Lugojul este una dintre localitățile din Timiș în care PNL și PSD sunt adversari în alegerile locale.

Claudiu Buciu candidează pentru un nou mandat la Primăria Lugoj din partea PNL. El a fost demis din funcția de primar în octombrie 2022. Buciu a fost un susținător al alianței PSD-PNL la locale, afirmând, la începutul anului, că liberalii din Timiș riscă să piardă tot dacă vor merge singuri în alegeri. Claudiu Buciu spune acum că dacă va pierde alegerile din 9 iunie nu va accepta să fie viceprimar.

„Aceste alegeri nu vor aduce nicio surpriză. Noi nu ne ocupăm cu aruncatul de sondaje în spațiul public, instrument de manipulare în campanie, folosit doar de cei care nu sunt acolo unde și-ar dori. Indiferent de context, nu voi fi viceprimarul nimănui. (…) Mai concret, nu voi fi niciodată într-o echipă cu PSD Lugoj atâta timp cât este condus de un individ care a scris mai mult decât a citit sau care are în dulap mai multe diplome decât cărți. Cu atât mai mult, nu voi fi niciodată viceprimarul vreunuia dintre cei care se văd singuri astăzi primari, nu pentru că nu aș dori să lucrez în interes public, ci pentru că nicicare dintre ei nu va fi capabil să conducă comunitatea pe un drum atât de important și de greu în același timp. După tot răul pe care l-a făcut PSD Lugoj comunității noastre, în perioada 2008-2020, organizația nu a învățat nimic, sau poate chiar crede că e bun răul ce l-a făcut, propunând cel mai slab candidat pentru postul de primar pe care l-a propus vreodată PSD Lugojenilor. Nu pot să fiu într-o echipă în care liderul e agramat, bâlbâit de necunoaștere și fără coerență în gândire și discurs. Ce am putea realiza împreună, înainte de a-l reeduca, dacă ar mai fi posibil?”, a scris Claudiu Buciu pe Facebook.

În cursa electorală pentru Primăria Lugoj s-au înscris 11 candidați. Spre comparație, la Timișoara, funcția de primar este disputată de 10 politicieni.

CITEȘTE ȘI: PNL și PSD în Timiș: și împreună, și separat. Plus săgeata aruncată de Blaga spre Nica

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/