Duminica, ziua preţurilor mici la Alisa

Magazinul Alisa situat în cartierul Intim, pe Bulevardul Republicii nr.2, este locul în care duminica se dă liber la shoping pentru toată familia. Uitaţi de reducerile sezoniere, pentru că la Alisa cumpărăturile multe cu bani puţini se fac în fiecare săptămână.

Îmbrăcăminte pentru adulţi şi copii, încălţăminte elegantă sau sport, acesorii pentru casă, obiecte decorative, jucării, produse electrice şi electrocasnice, articole pentru maşină sau de pescuit, e aproape imposibil să nu puteţi bifa în magazinul Alisa tot ce aţi trecut pe lista de cumpărături. Deşi preţurile mici fac parte din politica permanentă a magazinului, ziua cumpărăturilor fericite este fără doar şi poate duminica. În fiecare ultimă zi a săptămânii comercianţii scad 30 de procente din preţul fiecărui produs. Alisa este locul unde coşurile pline nu înseamnă portofele goale.
Magazinul poate fi găsit în cartierul Intim, deasupra supermarketului Profi, de luni până sâmbătă între orele 8.30-20.30, iar duminica de la 9.00 la 15.00