Dumbrăvițenii încing ceaunele la Festivalul Tocăniței. Vor fi două zile de petrecere lângă Timișoara

tocanita
po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Primăria Dumbrăvița organizează cu ocazia Rusaliilor ruga comunei, în 12 și 13 iunie. Cu acest prilej va avea loc și Festivalul Tocăniței, eveniment care în ultimii doi ani a fost sistat din cauza pandemiei. 

La Ruga Dumbrăviței, pe scena din Parcul Central vor urca artiști cunoscuți de muzică populară și nu numai. Duminică, de la ora 18, pe scenă vor fi prezenți Carmen Popovici Dumbravă, Mariana Șușca, Toni Bagiu, Alex de la Orăștie, Marius Cîrnu și Ionița Ienea.

Luni, 13 iunie, în cea de-a doua zi de sărbătoare, va avea loc și Festivalul Tocăniței, între orele 10.00 – 17.30.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

„Dumbrăvițenii încing ceaunele într-o întrecere deja tradițională pentru desemnarea celei mai bune tocănițe la ceaun. Participarea concurenților este gratuită, se gătește exclusiv pentru degustări, porțiile de tocăniță nu se vând. În afara porțiilor pentru juriu, tocănița se degustă cu prietenii sau se oferă publicului, gratuit.”, au transmis reprezentanții primăriei care organizează evenimentul.

Tot luni, de la ora 18.00, pe scenă va urca Ramona Vița. Organizatorii asigură premiile, iar mâncarea va fi disponibilă la comercianți – grătare, dulciuri, băuturi și altele.

banner versay 1000x200px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/