„Dumbravă este unul din oamenii despre care nu visam că vor veni vreodată în Caransebeș!”

dumbrava adrian

Managerul Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș, Adrian Dumbravă, e „tratamentul” de care avea nevoie unitatea spitalicească pentru a se pune cu adevărat pe picioare!

Primarul Felix Borcean a fost supus zilele trecute unei intervenții chirurgicale la spitalul din municipiu. Nu a avut parte de vreun tratament preferențial și tocmai asta l-a făcut să perceapă mult mai exact condițiile de la Municipal. Ca pacient a fost bine. Nu am avut cele mai bune condiții, am avut o rezervă, dar nu cu baie proprie. Am fost tratat bine și mă simt foarte bine. Spitalul este pe un trend pozitiv. Spitalul este bine dotat, iar personalul pregătit. Stăm prost la aspect, dar curățenie este. Accesul este foarte restrictiv. Se intră doar cu echipament de protecție. Sunt secții care arată bine și altele nu.”, a constatat pacientul Borcean.

Primarul Borcean spune că însănătoșirea spitalului se datorează în primului rând lui Adrian Cican, fostul manager, și actualului manager, Adrian Dumbravă, doi oameni care au pus prin expertiza lor pansament pe hemoragiile Municipalului. „Adrian Dumbravă este unul din oamenii despre care nu visam că vor veni vreodată în Caransebeș. A venit din prietenie. Are expertiza managementului sanitar privat, are expertiza construirii acelui spital de la Mioveni, unde el a fost manager de proiect. Dacă nu profităm de prezența lui Adrian Dumbravă, nu știu cine ar mai veni așa foarte hotărât de a schimba lucrurile. Cican a început o revoluție alături de mine în spitalul din Caransebeș, am realizat ce am vrut, avem ambulatoriu. Revoluția s-a domolit și oamenii lucrează, chiar și doctorul Borcean își vede de treabă!”, a comentat edilul Caransebeșului.